Werkwijze

Je wilt een boek schrijven, maar je bent alvast benieuwd hoe het in zijn werk gaat om daarna je boek te drukken. Of je boek is al klaar en je bent nu op zoek naar een drukkerij om je boek te drukken. Wij als onafhankelijke boeken druk specialist vertellen je graag  meer over onze werkwijze.

Een boek drukken van A tot Z:

  • Op basis van jouw wensen maken we een offerte.
  • Als meerprijs vermelden we extra opties, zodat je kunt kiezen wat je wilt.
  • Na akkoord gaan we aan de slag met het drukproces.
  • Samen met jou maken we een planning inclusief deadlines voor het aanleveren van drukbestanden.
  • We stemmen af hoe je de boeken, catalogi of brochures verpakt en geleverd wilt hebben.
  • Daarna ontzorgen we je in het complete traject. Zelfs de drukbestanden checken we uitgebreid voor je, helemaal gratis, zodat er geen onverwachte verrassingen ontstaan.
  • Zodra de boeken gedrukt en geleverd zijn, weet je precies waarom we trots zijn op onze service en kwaliteit!

Klanten, medewerkers, leveranciers: iedereen blij!

Door het grote netwerk van New Energy kunnen wij terecht bij kwalitatief hoogwaardige drukkerijen in Europa en China. Naast kwaliteit kan New Energy daardoor ook vrijwel altijd goed scoren op het gebied van prijs. Dat vinden onze klanten natuurlijk fijn, maar zij zijn er vooral heel blij mee dat New Energy ze écht verder helpt. Service en kwaliteit staan altijd voorop. Dat is de reden dat zij keer op keer terugkomen en er weinig verloop is in het klantenbestand. Sterker nog, er komen alleen maar meer klanten bij.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 als klantbeoordeling. Dat zegt genoeg, toch?

Blije klanten zijn slechts één kant van het verhaal voor New Energy. Ook medewerkers moeten blij naar hun werk gaan en blij weer naar huis aan het einde van de dag. Dat geldt eveneens voor leveranciers. Zij worden door New Energy niet uitgeknepen, maar er worden gewoon goede afspraken gemaakt om samen goed zaken te doen. New Energy gaat voor kwaliteit en plezier!

Laat je inspireren door ons gratis samplepakket

Dat we topkwaliteit bieden, bewijzen we graag. Vraag kosteloos een samplepakket aan of stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.