Werkwijze

Je wilt een boek schrijven, maar je bent alvast benieuwd hoe het in zijn werk gaat om daarna je boek te drukken.
Of je boek is al klaar en je bent nu op zoek naar een drukkerij om je boek te drukken.
Wij als onafhankelijke boeken druk specialist vertellen je graag  meer over onze werkwijze.

√ Je neemt contact met ons op om je wensen door te geven. Dit kan via de website (bv middels het offerteformulier), maar je mag ons ook altijd bellen. Vooral als je zelf nog niet helder je wensen voor ogen hebt, of je bent door alle mogelijkheden het overzicht kwijt, dan helpen wij je graag met advies.
√ Als alle specificaties duidelijk zijn gaan wij aan de slag om een scherpe offerte bij je neer te leggen. Door ons uitgebreide netwerk weten we precies welke drukkerij waar goed in is. Doordat wij onafhankelijk zijn, zijn we niet gebonden aan 1 vaste partij. Daardoor weet je zeker dat we je altijd de beste prijs en kwaliteit kunnen bieden.
√ Als de offerte door jou is goedgekeurd kunnen we aan de slag. We stemmen met jou de planning af, zowel qua levertijd als wanneer de drukbestanden aangeleverd dienen te worden.
√ Als de drukbestanden bij ons worden aangeleverd doen wij alvast een eerste check. Zo kijken we onder andere of het formaat klopt, of het juiste aantal pagina’s is aangeleverd en of je de juiste bedrukking hebt aangehouden (zwart/wit of full color). Als we geen afwijkingen tegenkomen sturen wij de bestanden door naar de betreffende drukkerij. Zij doen een nog uitgebreidere check. Vanuit de drukker krijgen we dan feedback op de bestanden en kan het zijn dat er nog wat aanpassingen gedaan moeten worden.
√ Als de drukbestanden helemaal akkoord zijn, gaat de drukker aan de slag met het drukken van je boeken
√ Gedurende het drukproces staan wij in contact met de drukker en met jou over de planning en of alles volgens deze planning verloopt
√ Als de boeken klaar zijn worden ze opgehaald door het transport bedrijf, wij informeren je over de dag van levering, in sommige gevallen is het zelfs mogelijk dit zelf te volgen middels een track & track code.
√ Als de boeken zijn afgeleverd nemen we nog even contact met je op om te informeren of alles naar wens is verlopen en of je tevreden bent met het resultaat.