Maatwerk offerte aanvragen

Onze kracht ligt bij:
√ goedkoop hardcover boeken drukken
√ goedkoop softcover boeken drukken
√ goedkoop catalogi drukken
√ boeken drukken grote oplage
√ boeken drukken kleine oplage (va 500 stuks)

Netwerk
Zoals je al elders op onze site hebt kunnen lezen, hebben wij een heel divers netwerk van drukkerijen waar wij mee samen werken. Dit netwerk spreidt zich uit over Europa en China.  Elke drukkerij heeft zijn eigen machinepark en is daardoor gespecialiseerd in een bepaald soort (of soms verschillende soorten) producties.
Net zoals je geen brood bij de slager haalt, laat je geen full color boeken drukken bij een zwart/wit drukker. Al het uitzoek werk hebben wij al voor je gedaan. Hierdoor weet je ook zeker dat we met drukkerijen werken die een goede kwaliteit leveren. Dat we daarnaast ook scherp geprijsd zijn is natuurlijk mooi meegenomen!

Offerte
Waarschijnlijk ben je ondertussen heel benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen.
Als je hieronder het offerteformulier invult gaan wij aan de slag om je een scherpe offerte te kunnen sturen.
Mocht je nog niet alle specificaties duidelijk voor ogen hebben is dat geen enkel probleem. Wij nemen dan contact met je op om samen de aanvraag door te nemen, je mag ons hier natuurlijk ook zelf over bellen. In veel gevallen is het prettig om eerst onze samplebox te ontvangen, zodat je zelf kan zien hoe verschillende soorten bedrukking er op diverse papier uit zien.
Ook ben je van harte welkom op ons kantoor in Vianen om te bekijken wat we tot nu gemaakt hebben. We kunnen je dan diverse voorbeelden van druktechnieken en afwerk opties laten zien, zodat je makkelijker een keuze kan maken met betrekking tot je eigen boek of catalogus.

Als je na het ontvangen van de offerte nog vragen hebt, of je wilt toch nog wat wijzigingen aanvragen is dat ook geen enkel probleem, we helpen je graag!