Advies

Advies nodig voor het maken van jouw boek of catalogus?

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar en hoe je het best boeken en catalogi  kan laten maken, hierdoor kunnen wij zeer voordelig en goed het drukwerk laten produceren. Omdat we goed snappen dat niet iedereen over deze kennis beschikt, helpen wij je graag met advies om jouw boek of catalogus zo goed mogelijk te laten drukken. Wij bieden kwaliteit én een zeer scherpe prijs.

Advies omtrent specificaties

Heb je zelf geen ervaring met het laten drukken van een productie en/of heb je advies nodig bij het bepalen van de specificaties? Dan helpen wij graag om de juiste specificaties van jouw hardcover of softcover boek, of je catalogus samen te stellen. Als we jouw wensen goed in kaart hebben, maken we graag een passende offerte voor je.

Vormgeving

Wij hebben zowel een vormgever (Vincent) als een DTP-er (Marcel) beschikbaar die het opmaken of aanpassen van de drukbestanden voor je kunnen doen. Dit gaat uiteraard in samenspraak met jou. Het handige is dat Vincent en Marcel precies weten aan welke eisen de drukbestanden moeten voldoen, zij geven je ook graag advies om jouw keuzes op de mooiste (en meest haalbare) manier te verwezenlijken.

New Energy Books Experience Center

Wij hebben op ons kantoor in Vianen het New Energy Books Experience Center.  Ben je benieuwd wat er verandert als je voor een andere papiersoort, een bepaalde coversoort of afwerkingsvorm (spot-UV, preeg, stans, foliedruk) kiest? Het New Energy Books Experience Center laat je eigenhandig de verschillen ervaren en geeft inspiratie voor je eigen boek, catalogus of brochure. Boek een ervaring in het New Energy Books Experience Center >>

Laat je inspireren door ons gratis samplepakket

Dat we topkwaliteit bieden, bewijzen we graag. Vraag kosteloos een samplepakket aan of stuur ons de specificaties van je boek, dan zorgen wij dat je een offerte op maat ontvangt.