Advies

Advies nodig voor het maken van jouw boek of catalogus?

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar en hoe je het best boeken en catalogi  kan laten maken, hierdoor kunnen wij zeer voordelig en goed het drukwerk laten produceren. Omdat we goed snappen dat niet iedereen over deze kennis beschikt, helpen wij je graag met advies om jouw boek of catalogus zo goed mogelijk te laten drukken. Wij bieden kwaliteit én een zeer scherpe prijs.

Advies omtrent specificaties
Heb je zelf geen ervaring met het laten drukken van een productie en/of heb je advies nodig bij het bepalen van de specificaties? Dan helpen wij graag om de juiste specificaties van jouw boek of catalogus samen te stellen. Er zijn zoveel mogelijkheden en opties, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij geven je graag advies en kijken naar jouw wensen. Samen bekijken we wat de meest geschikte mogelijkheden zijn. Drukwerk is immers altijd maatwerk.
Als we jouw wensen goed in kaart hebben, maken we graag een passende offerte voor je.
Ook in het vervolgtraject geven we je graag advies met betrekking tot het opmaken van je drukbestanden.
Wij hebben zowel een vormgever (Vincent) als een DTP-er (Marcel) beschikbaar die het opmaken of aanpassen van de drukbestanden voor je kunnen doen. Dit gaat uiteraard in samenspraak met jou. Het handige is dat Vincent en Marcel precies weten aan welke eisen de drukbestanden moeten voldoen, zij geven je ook graag advies om jouw keuzes op de mooiste (en meest haalbare) manier te verwezenlijken.

Wij hebben op ons kantoor in Vianen veel voorbeelden van boeken en catalogi  staan. Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen voor een gesprek en wij kunnen veel voorbeelden laten zien. Uiteraard kunnen wij ook samples toe sturen of je via de telefoon of per mail adviseren.

Service staat voor ons voorop! Dus bel of mail gerust, of vul het contactformulier in!

New Energy Drukwerk
Clarissenhof 11
4133 AB Vianen
0347 779 407
info@newenergydrukwerk.nl