Aanbod

New Energy Drukwerk heeft een specifiek aanbod aan drukwerk.
Ons specialisme ligt bij het drukken van boeken en catalogi. Ook drukwerk wat hieraan gelinkt is, zoals bedrukte en op maat gemaakte verzenddozen kunnen wij verzorgen.

Wij hebben een heel uitgebreid netwerk aan verschillende partner drukkerijen. Deze drukkerijen hebben elk een ander machinepark en dus ook elk hun eigen specialisme. Afhankelijk van de specificaties en de oplage, weten wij precies welke van onze partners het meest geschikt is voor het drukken van jouw productie. Hierdoor kunnen wij goede kwaliteit leveren tegen voordelige prijzen.
Voor jou is het heel fijn dat je zelf niet op zoek hoeft naar de meest geschikte leverancier. Jij hebt alleen contact met ons. Maar eigenlijk sta je via ons in contact met meer dan 20 gespecialiseerde drukkerijen, waarmee wij vervolgens alles regelen van A tot Z.

Vormgeving
Als je nog hulp nodig hebt met het opmaken en/of drukklaar maken van je drukbestanden, kunnen wij je hier ook bij helpen.
Onze vormgever Vincent kan je helpen om het vormgeef gedeelte op te pakken en Marcel kan de DTP klussen voor zijn rekening nemen.
Je kan zelfs alles het tekst bestand bij ons aanleveren, en wij verzorgen, uiteraard wel in samenspraak met jou, de rest.

Aanbod
Op onze producten pagina vind je enkele voorbeelden van producties die we gemaakt hebben.
Mocht je meer willen weten of zien, kom dan gerust langs op ons kantoor in Vianen, neem contact op voor een afspraak.